Interioline logo header

Over Ons - Interioline

Ontdek Ons Avontuur: Het Verhaal Achter Interioline

Wat begon als een zoektocht naar kostenbesparingen, evolueerde tot een missie om de voordelen van hoogwaardige interieuroplossingen te delen met anderen. Sinds 2022 heeft Jean, onze oprichter, zijn passie voor vastgoed gecombineerd met de wens om betaalbare kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen.

Jean richtte zich oorspronkelijk op professionele aankopen, maar al snel besefte hij dat particulieren ook op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Met Ellen aan zijn zijde, een ervaren ondernemer in de wereld van baby- en kinderkleding, bundelen ze hun krachten om Interioline te leiden.

Waar Interioline voor staat

Interioline's Kernwaarden: Waarom We Doen Wat We Doen

Een Diepgaande Blik op Waar Interioline Voor Staat en Waar We Naartoe Streven

Onze Visie

Onze visie is gebaseerd op het idee dat creativiteit en kwaliteit hand in hand kunnen gaan zonder een aanslag te plegen op uw portefeuille. We streven ernaar om een breed scala aan op maat gemaakte interieuroplossingen aan te bieden, zodat elke klant zijn unieke visie op interieur kan verwezenlijken.

Onze Missie

Bij Interioline geloven we dat iedereen het recht heeft op een prachtig ingericht interieur, ongeacht het budget. Onze missie is om hoogwaardige interieuroplossingen toegankelijk te maken voor zowel particulieren als professionals, waarbij we streven naar een perfecte balans tussen kwaliteit en kostenbesparing.

Ons Motto

"Your Imagination, Our Creation"

Bij Interioline is uw verbeelding de drijvende kracht achter onze creaties. We geloven in het omzetten van uw ideeën en visies in werkelijkheid, waarbij elk interieurproject een uniek meesterwerk wordt.

Het gezicht achter Interioline

Ons team

Leer het verhaal van Jean Popelier kennen, waar zijn zoektocht naar betaalbare kwaliteit leidde tot de oprichting van Interioline in 2024.

Jean Popelier

Jean Popelier

Gratis Opmeting

Wil je een keuken of dressing op maat? Vul het onderstaande formulier in voor een gratis opmeting door onze experts.